ABOUT - René Oudshoorn Fotografie

Ga naar de inhoud


Gespecialiseerd in:

       • Journalistieke fotografie
       • Luchtfotografie en video
       • Bedrijfsfotografie
       • Persberichten
       • Real estate
       • (zakelijke) Portretten
       • Complete tekst en fotoproducties
Ervaring

Na de middelbare school heb ik de fotovakschool afgerond waarna ik al vrij snel in de journalistiek bij de Haagsche Courant terecht kwam. Na een aantal jaren ben ik als zelfstandig fotojournalist verder gegaan en werkte in opdracht van o.a. de Telegraaf, AD, ANP en weekbladen als Privé en AutoWeek.

Ik had altijd al een fascinatie voor de luchtvaart. Ik heb eerst mijn brevet als sporvlieger gehaald vrij snel gevolgd door de opleiding tot verkeersvlieger en aangevuld tot vlieginstructeur. Naast het werk als vlieger was dit prima te combineren met (lucht) fotografie. In 2012 was ik de eerste fotojournalist in Nederland die toen nog een zelfgebouwde drone inzetten voor luchtfotografie en video, een ontwikkeling die zo snel is gegaan in de techniek dat het nu gemeengoed is geworden.

Ik ben gecertificeerd drone operator waardoor het gebruik van het vliegtuig nagenoeg overbodig is geworden. Mijn vliegcarriere heb ik inmiddels aan de wilgen gehangen en sta weer met beide benen op de grond klaar met mijn camera of drone om uw opdrachten vol creativiteit uit te voeren, ter land, ter zee of in de lucht.
Complete tekst en fotoproducties
Persberichten, folders, jaarverslagen, bedrijfsbladen, de tekst is minstens zo belangrijk voor uw boodschap als de fotografie. In samenwerking met Tanja Verkaik Productions waarmee ik dagelijks voor de Telegraaf samen werk leveren wij een complete productie met tekst en foto's. Hierdoor bent u verzekerd van een professionele publicatie.


©René Oudshoorn Last update: 30-03-2022
Terug naar de inhoud